Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Vittorio Jano замества 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз лично стискам палци да изглежда така. Тази визуализация е стара, от миналата година. Всички сигурно сте виждали.
    Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщение

Аз лично стискам палци да изглежда така. Тази визуализация е стара, от миналата година. Всички сигурно сте виждали.
      ...и беше представена като "новата 169". И аз стискам палци за нещо от този род, независимо дали следващата 159 или 166
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

за алфата

тая Виторио Джано е доста красива, с изчистен и заоблен дизайн, с тия тъмни джамци е мо та мо новата 156ца...Да излиза по-бързо на пазара, да е чисто нова и да ми падне, да видим дали ще я хуля...Така едно време помня 2003 гледах 156ците из Гърция и цъках в захлас кога ли ще си имам и аз такава
        Alfa 156 2.0 - ех,
        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Този вариант е доста красив, но не мислите ли, че това си е чиста 159 ТИ с различни фарове... Не, че е лошо, но съм сигурен, че могат да измислят нещо също толкова красиво, но мааалко по-разнообразно...
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

И на мен модела Виторо Джано много ми харесва, доста нестандартен и същевременно исчистен. Ще се забелязва по улиците, с нестандартната си форма. Секи един, който иска да е малко по различен от другите би го харесал.
            sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

И на мен ми харесва този модел, а пък докато се организира серийното му производство /ако има такова де/ може да има и други промени
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Е тази и на мен ми е любимата !
                Смятам, че ако се придържат към тази визия ще има добри продажби , това е мое мнение

Comment

и

Според мене тези са най-красивите спекулации на Alfa Romeo Giulia
                  No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                  Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                  e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

ee и тази е невероятна,значи имам два модела фаворити е дано да се движат поне в една от двете насоки

Comment

Да на второто е много красива колата.
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Има нужда от ново име...
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

от информацията за заместника на 159 единствено се знае до момента е че ще излезе през 2012 г и ще се казва Джулия
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

Предницата й ми харесва (сега сигурно и мен ще навикате), ама задницата ми прилича на форд пума от старите.
                            Alfa 156 1,6 TS ex
                            Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Да вземи да са скрий там от дето е изпълзял тоя Вотторио ли, кво ли...?!
                              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

самият Vittorio Jano се приобръща в гроба, незнам дали знаете ама той е избягал от ФИАТ в АЛФА и дори Джовани Анели го е дал на полицията и са го задържали и обискирали за кражба на информация... абе пълна подигравка със един от създателите на истинските алфи наред с Мероси и самият Никола Ромео.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X